Adam E. - Lærervikar

9400 Nørresundby
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
23 år

Historiestuderende på AAU vil give en hånd som vikar!

Fag: Idræt , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Engelsk , Dansk

Linjefag: Historie

Mit navn er Adam El-Matari og jeg er oprindeligt fra Vejle. Jeg er historiestuderende på AAU og starter på mit 3. semester efter sommerferien.

Hvordan kan min uddannelsesbaggrund bidrage?
Gennem historieuddannelsen har jeg tilegnet mig en række analytiske kompetencer og historisk forståelse for mere end bare mit fag. Jeg har en viden inden for sociale, kulturelle, økonomiske og samfundsmæssige forhold, hvilket uomtvisteligt har gjort mig mere alsidig idet jeg har kendskab og forståelse for flere områder. Jeg vil kunne give et friskt, historisk og anderledes perspektiv end mange andre, derfor mener jeg i den grad jeg ville kunne bidrage med noget andet til bordet.

Kvalifikationer

Hvorfor skal i vælge mig?
Jeg har flere års erfaring fra det frivillige foreningsliv. Hvor jeg deriblandt har siddet som lokal næstformand og formand i Radikal Ungdom Vejle. Mine opgaver bestod blandt andet af håndtering af web, sociale medier og kampagner. Jeg funderer og spekulerer ofte i hvad der sker i omverdenen, hvilket har ledt til at jeg fået publiceret et par debatindlæg i Jyllands-Posten, DR og Informationen. Jeg ved at debatindlæggene har klaret sig godt grundet kommentarerne, delingerne, samt de gode og knap så gode tilkendegivelser. Mine debatindlæg har fået opmærksomhed og det skyldes højst sandsynligt mine sproglige vendinger. Jeg elsker det sproglige og jeg elsker at formidle på skrift og ramme en målgruppe eller ramme plet med et budskab. I det hele tiden elsker jeg at formidle. Efter endt uddannelse vil jeg undervise på gymnasiet, derfor er det oplagt at få noget erfaring.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Adam E.'s kontaktoplysninger.