Adda H. - Lærervikar

2300 København
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
22 år
Bruger oprettet:
2022

Jobansøgning lærervikar

Fag: Fransk , Engelsk , Dansk

Linjefag: Fransk , Engelsk , Dansk

Jeg er en dedikeret medarbejder og mener at kunne give en kompetent undervisning, især i sprogfagene. Jeg taler flydende engelsk, fransk og spansk. Jeg lærte fransk, da jeg efter 9. klasse tog på udveksling til Bretagne i Frankrig og gik i 2g. Det var et krævende år, der også gav mig indblik i et andet skolesystem. Jeg tror, at den bedste forudsætning for læring handler om at møde sin elev, og være opbakkende fremfor autoritativ.
Jeg har passet et job siden jeg var 14 år gammel, og jeg er ansvarlig, pligtopfyldende og møder til tiden. Nu håber jeg, at jeg får mulighed for at arbejde som lærervikar, og bidrage til at gøre en forskel for eleverne.

Kvalifikationer

Jeg har tidligere erfaring i at undervise, både som tutor i gymnasiet og som mentor hos MentorDanmark. Jeg er god til at knytte relationer til børn. I mit sabbatår har jeg boet i Madrid, hvor jeg bl.a. arbejdede som au-pair i en spansk familie. Jeg havde ansvaret for tre børn, som jeg til daglig underviste i engelsk og hjalp til med lektier og skolearbejde.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Adda H.'s kontaktoplysninger.