Ali R. - Lærervikar

2610 Rødovre
Arbejdsradius:
15 km.
Alder:
20 år
Bruger siden:
12/8-2020

Fagligt og menneskeligt interesseret ung ildsjæl på jagt efter det rette job som lærervikar

Fag: Dansk , Dansk som andetsprog , Engelsk , Tysk , Historie , Kristendomskundskab , Fysik/Kemi , Idræt , Matematik

Jeg kan tilbyde at være lærervikar det næste halve år, inden jeg begynder på medicinstudiet i København til februar. I mellemtiden kunne det være et rent privelegium at have med børn og unge at gøre, da man potentielt har muligheden for at inspirere og hjælpe den næste "generation" godt på vej. Jeg betragter mig selv som samvittighedsfuld og rimelig udadvendt, derfor kan I forvente en mødepligtig og pålidelig vikar, som hverken frygter interaktion eller konfrontation med elever.

Kvalifikationer

Jeg er en friskudklækket student fra Rødovre Gymnasium (stx), hvor jeg har gået på en naturvidenskabelig linje. Jeg afsluttede de allerfleste fag med topkarakter og havde 5 fag på højeste (A) niveau, nemlig: engelsk, fysik, matematik, dansk og historie; dog har jeg først og fremmest afkrydset de fag, som jeg brænder mest og ville kunne substituere bedst for.

Herudover har jeg arbejdet som servicemedarbejder i Meny i Rødovre Cetrum fra Jun. 2017 - mar. 2018. Her var jeg ansvarlig for frugt- og grøntafdelingen med en del selvstændigt og praktisk arbejde, b.la. at hjælpe kunder med at finde den rigtige vare; det var b.la. også med til at skærpe mine kommunikationsfærdigheder ift. kundeservice, som ganske vist også kan være relevant i forhold til at arbejde og kommunikere med elever.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Ali R.'s kontaktoplysninger.