Anastasia A. - Lærervikar

3460 Birkerød
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
20 år
Bruger siden:
5/3-2020

God Lærervikar søger job

Fag: Samfundsfag , Fysik/Kemi , Natur/Teknologi , Billedkunst , Musik , Matematik

En meget engageret og udadvendt pige som er god til at formidle lærer stof på alle niveauer jeg selv har været undervist i og give eleverne den relevante undervisning de skal have mens deres lærer ikke er tilstede.
Jeg er klar til at svare på spørgsmål og hjælpe eleverne med det undervisnings stof de ikke kan forstå. Jeg er god til at formidle og omformulere stof fra bøger så eleverne kan få hørt deres stof på forkellige måder og skabe en bedre forståelse.
Jeg er et meget pligtopfyldeene menneske, men også meget omsorgsfuld så hvis der er nogle personlige problemer eller noget splid kan jeg også være klar til at hjælpe med at læse en konflikt og snakke med eleverne.

Kvalifikationer

Jeg har i min fritid hjulpet børn og unge i alle aldre med lektier i forskellige fag. Særligt har jeg hjulpet mine egne brødre (4. klasse og 1.g) og deres venner/bekendte der har haft brug for hjælp til dvs. fag. Jeg har også hjulpet som privat børne passer/babysitter i 3-4 år. Jeg har derudover arbejdet med salg for diverse velgørenheds organisationer der har gjort mig god til at formilde fakta og kommunikere et emne til andre mennesker.
Jeg er også professionelt uddannet makeup artist og har arbejdet freelance med det i et par år så selv som at undervise min omgangskreds og deres bekendte i påføring, brug og ingredienser i kosmetik produkter.

Jeg er nuværende stadig studerende og er igang med at fuldfører en HF på enkelt fag. Jeg studere online og har derfor et meget fleksibelt skema og har mulighed for at arbejde i almindelige skole timer. Jeg har indtil videre gennem først Billedkunst C med 12, Samfundsfag C med 12, Biologi C med 7 og Informatik C med 7.
Jeg læser nu Kemi B og Matematik B og er færdig med de to fag til sommer.

Jeg har tidligere gået på HTX i Hillerød, men valgte at droppe ud. Der havde jeg 10 i henholdsvis; Dansk, engelsk, Matematik, Kemi og 7 i fysik.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Anastasia A.'s kontaktoplysninger.