Ann Sofi H. - Lærervikar

7080 Børkop
Arbejdsradius:
25 km.
Alder:
42 år
Bruger siden:
25/8-2020

Nærværende og kreativ lærervikar

Fag: Matematik , Madkundskab , Håndværk og design , Billedkunst , Kristendomskundskab , Historie , Spansk , Engelsk , Dansk

Jeg har stor lyst til at tage del i det pædagogiske arbejde på skoler, da jeg brænder for at arbejdet med børn og unge. Tillige ønsker jeg at få styrket mine pædagogiske kompetencer, da jeg i fremtiden gerne vil undervise.
Det er netop derfor jeg søger arbejdet som lærervikar, da det er en oplagt mulighed for at styrke disse færdigheder.

I får en lærervikar der har en nærværende, anerkendende og inkluderende tilgang til børn og unge mennesker. Jeg har erfaring i arbejdet med børn, og med min baggrund kan jeg både undervise eller sætte aktiviteter i gang. Jeg har sans for at skabe overblik i en travl hverdag, og kan som person både arbejde selvstændigt og samarbejdsorienteret.

Som medarbejder er jeg åben, rummelig og empatisk, og med mit naturlige hjælpegen har jeg stor fokus på at fremme god trivsel, hvor eleverne skal opleve fælleskabet som et trygt og udviklende miljø. Samtidig er jeg en stærk og robust person, der sagtens kan træde i karakter når det gælder.

Afslutningsvis vil jeg beskrive mig selv som en humoristisk og social person, der altid udviser stor respekt for mine omgivelser.

Kvalifikationer

Uddannelse:
• Aarhus universitet, Cand.mag. i Kunsthistorie, med tilvalgsfag i Litteraturhistorie. (2012-2017)

Relevant erfaring:
- Jeg har undervist skole og gymnasieelever under mit arbejde, som omviser på et kunstmuseum.
- Jeg har arbejdet som eksamenstilsyn på forskellige uddannelsessteder.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Ann Sofi H.'s kontaktoplysninger.