August F. - Lærervikar

2900 Hellerup
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
22 år
Bruger siden:
4/3-2020

Ambitiøs lærervikar søger nye opgaver.

Fag: Dansk , Dansk som andetsprog , Engelsk , Fransk , Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Biologi , Fysik/Kemi , Natur/Teknologi , Billedkunst , Håndværk og design , Idræt , Madkundskab , Matematik , Geografi

Linjefag: Dansk , Dansk som andetsprog , Engelsk , Fransk , Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Biologi , Fysik/Kemi , Natur/Teknologi , Billedkunst , Håndværk og design , Idræt , Madkundskab , Matematik , Geografi

Jeg færdiggjorde min gymnasielle uddannelse her i sommer, og har efter forskellige “jobtyper” fundet ud af, at min egentlige passion er at arbejde med mennesker. Jeg vil meget gerne kunne dele ud af den viden, jeg efterhånden har skrabet sammen og bruge den til at undervise folkeskoleelever, og så vidt muligt prøve at sætte dem ind i, og forstå emner og begreber jeg selv har lært, for ikke så længe siden.
Jeg er især stærk i matematik, samfundsfag, dansk, engelsk og historie, derudover spiller jeg skak på konkurrenceniveau, som jeg har hørt flere folkeskoler underviser i.

Kvalifikationer

Jeg har som sådan stort set ingen erfaring med at lærervikariere. Jeg har dog tidligere passet børn, og arbejdet med mennesker hele min arbejdskarriere (og selvfølgeligt selv gået i folkeskole).

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst August F.'s kontaktoplysninger.