Cecilie D. - Lærervikar

2000 Frederiksberg
Arbejdsradius:
25 km.
Alder:
21 år
Bruger oprettet:
2022

Entusiastisk lærervikar søger job

Fag: Dansk , Engelsk , Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Billedkunst , Madkundskab , Matematik

Jeg tilbyder godt humør og et lyttende øre til enhver der skulle have brug for det. Jeg går meget op i at være en del af at skabe positive og trygge rammer, når jeg er sammen med nye mennesker. Jeg ønsker, at skolen altid skal være et sted, man elsker at være og håber, at jeg kan være en del af at forbedre oplevelsen af at lære nyt og være nysgerrig på verden.
Dertil er jeg enormt glad for historie og samfundsfag og vil kunne tilbyde lange samtaler vedrørende disse fag, hvis det skulle ønskes :-)

Kvalifikationer

I øjeblikket arbejder jeg som cafemedarbejder hos Meyers inde i Folketinget. Jeg er meget glad for mit arbejde, da jeg blandt andet får set en masse politikere, snakker med en masse søde turister og får drukket en masse god kaffe. Desværre er det kun et sæsonjob og slutter dermed i slut august. Jeg har ikke arbejdet professionelt med børn før men vil påstå, at jeg alligevel har en del erfaring, da jeg er den ældste i en søskendeflok på 4. Mine søskende er henholdsvis 2, 10 og 17 år gamle, hvilket gør, at jeg er vant til at underholde, håndtere og tale med forskellige aldersgrupper - det bedste jeg ved, er at være sammen med mine søskende, så det er noget jeg gør mig meget i :-)

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Cecilie D.'s kontaktoplysninger.