Cecilie D. - Lærervikar

2000 Frederiksberg
Arbejdsradius:
15 km.
Alder:
59 år
Bruger oprettet:
2022

Universitetsuddannet lærervikar

Fag: Geografi , Madkundskab , Håndværk og design , Billedkunst , Biologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Engelsk , Dansk

Jeg vil gerne tilbyde min hjælp med henblik på at arbejde som vikar så mange timer som muligt og eventuelt med mulighed for fastansættelse. Jeg er ny i faget og arbejder for tiden som lektiehjælper hos GoTutor og som telefoninterviewer for Gallup. Jeg har en meget alsidig baggrund som journalist, kommunikationschef, smykkedesigner og køkkenassistent. Jeg er uddannet fra universitetet i samfundsvidenskab, journalistik og historie. Min samlever er uddannet lærer og giver mig god støtte. Jeg har kompetencer til at at undervise på de fleste klassetrin. Kontakt mig på min mail Ceciliejob@yahoo.dk eller på sms 42323112 for en samtale.

Kvalifikationer

Jeg har tidligere undervist voksne i journalistik på et kortere kursus. Jeg er mor til en voksen søn, der har klaret sig rigtigt godt i skolen og har fået en del 12-taller. Jeg har deltaget som interviewer på en undersøgelse på forskellige folkeskoler, hvor jeg har adspurgt elever fra mere end 200 klasser og alle klassetrin om deres skolevej med henblik på at afdække evt. farlige veje. Jeg er en ekstrovert og kommunikerende person, er lederuddannet og har en meget alsidig baggrund, som jeg kan benytte i undervisningssammenhæng. Jeg er ikke studerende, men har en meget alsidig erhvervserfaring fra mange forskellige typer jobs.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Cecilie D.'s kontaktoplysninger.