Christian B. - Lærervikar

2500 Valby
Arbejdsradius:
100 km.
Alder:
34 år
Bruger oprettet:
2022

Engageret gymnasielærer og teenagetæmmer leder efter spændende udfordringer i folkeskolen

Fag: Samfundsfag , Historie , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk

Jeg elsker at undervise! Efter at have undervist på Vordingborg Gymnasium, Birkerød Gymnasium og HF i både STX, IB og HF og på Frederiksberg som HF-lærer søger jeg nu mod nye græsgange i den danske folkeskole.

Efter gymnasiet og mens jeg læste engelsk, var jeg vikar på folkeskoler i Albertslund og på Amager, henholdsvis Egelundsskolen og Peder Lykke Skolen på Amager. Der hjalp jeg blandt andet med at være vikar i specialklasser for utilpassede unge drenge med anden etnisk herkomst. Det var enormt spændende og udfordrende at være med til. Især at være med til at skabe et trygshedsforhold mellem eleven og læreren, sådan at eleven havde lyst til at komme i skole!

Jeg søger alt i måtte have, fast fuldtid, deltid, timerester. Alle slags elever har min interesse, da man på den måde får et klasselokale med mange forskellige elevtyper og varierende udfordringer. På Vordingborg Gymnasie har jeg fået erfaring som klasselærer og teamleder i en grundforløbsklasse. Der var jeg på 100 procent med fire hold.

Kvalifikationer

UDDANNELSE
Cand. Mag. v/ Københavns Universitet
1.9.2010-1.8.2016
Gymnasierettet profil i Engelsk med sidefag i Historie
Speciale: Taiwan-China-U.S. Relations and the Taiwan Problem
ERHVERVSERFARING
Vordingborg Gymnasie og HF – Adjunkt/årsvikar (1x2g højniveau, 1x3g højniveau, fra april fuldtid med 4 klasser, 1xHF-EnB og 1x2gB niveau) 16.11.2020 – 1.8.2021 (Er ansat fra 1.8.2021 nuværende skole år på endnu et årsvikariat, 100 procent)

Birkerød Gymnasium Hf, IB og Kostskole – Adjunkt/årsvikar
(to 1.g-klasser, en IB), to 2.g-klasser, en 2.hf-klasse, som jeg førte til eksamen.
1.8.2016-1.7.2018
Underviste et IB-hold, som bestod af både elever fra Tibet med meget lav faglighed og eliteelever fra skotske privatskoler. Derudover førte jeg en hf-klasse til eksamen i engelsk med flotte resultater. Jeg var ansvarlig for at træne og føre klasser til konkurrence i formel debat, som BG er en stor fortaler for.

Frederiksberg HF Kursus – Adjunkt/årsvikar (to 1.hf-hold og to 2.hf-hold med SRP og DHO-vejledning samt mange vikartimer)
1.9.2018-1.7.2019
På Frederiksberg Hf-kursus lå der en stor udfordring i didaktik og motivation, fordi mange elever kom fra uddannelsesfremmmede hjem. Jeg havde succes med at lave en battlerap om Harald Blåtand og Ibn Fadlan, som var relevant for de interesser, eleverne havde uden for skolen.


FGU Øresund – Engelsklærer
1.3.2020-1.10.2020
På FGU Øresund arbejdede jeg med socialt udsatte elever, herunder både fra bandemiljø, flygtninge fra Syrien og elever med svære diagnoser. Det gav mig hård og direkte erfaring med, hvordan man får et klasserum til at fungere på en måde, så undervisning overhovedet kan finde sted. På FGU Øresund var det sociale, opdragende og forstående element ekstremt vigtigt med hensyn til ikke at skræmme de udsatte elever væk.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Christian B.'s kontaktoplysninger.