Emilie R. - Lærervikar

8270 Højbjerg
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
20 år
Bruger siden:
15/9-2020

Frisk ung pige søger arbejde som lærervikar

Fag: Dansk , Dansk som andetsprog , Engelsk , Tysk , Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Biologi , Fysik/Kemi , Natur/Teknologi , Billedkunst , Håndværk og design , Idræt , Madkundskab , Musik , Matematik , Geografi

Jeg er en energisk, humørfuldt og ansvarsbevidst 20 år gammel pige, som denne sommer er blevet student fra Marselisborg Gymnasiums Team Danmark linje med et gennemsnit på 11,6. Jeg valgte den 4-årige Team Danmark linje da jeg hele min ungdom har spillet fodbold på elite- og landsholdsplan. Jeg er således vant til at have mange bolde i luften og arbejde under pres. Den travle hverdag har lært mig værdier som disciplin, prioritering og hårdt arbejde.
Som anfører for forskellige fodboldhold har man et ansvar for at få et hold/team til at fungere. Man skal være det gode eksempel, gå forrest, finde løsninger og tage ansvar. Egenskaber jeg bringer med over i mit arbejde.
Derudover er den aktive livsstil noget jeg ville tage med mig i mit arbejde, hvor jeg elsker at lave udendørsaktiviteter af alle former.
Jeg spiller fodbold på eliteniveau i AGF kvindefodbold.

Kvalifikationer

-Jeg har været barnepige af flere omgange.
-Fodboldtræner for U5-U6 drengefodboldhold:
Jeg er klar over behovene, som børn har, og hvilke krav det stiller til mig. Jeg elsker måden man kan bidrage positivt til børnenes udvikling, og den måde man kan sætte et stort præg på deres liv.
Som træner for et fodboldhold lærer man at få en større gruppe af yngre drenge til at fungere, samtidigt med at skulle være nærværende overfor det enkelte barn. Derudover har det lært mig at kunne lære fra mig.
-Frivillig fodboldtræner på diverse camps.
-Jeg har to lillebrødre og en masse naboer, som jeg ofte har passet siden de var helt små.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Emilie R.'s kontaktoplysninger.