Emilie B. - Lærervikar

1360 København K
Arbejdsradius:
10 km.
Alder:
30 år
Bruger oprettet:
2020
Bruger aktiv:
2022

Erfaren lærervikar søger arbejde

Fag: Geografi , Matematik , Musik , Madkundskab , Idræt , Håndværk og design , Billedkunst , Natur/Teknologi , Fysik/Kemi , Biologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Fransk , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk

En engageret, passioneret lærervikar, som kan arbejde fuldtid og ønsker at dygtiggøre mig og udvikle mine faglige og pædagogiske færdigheder.
Særligt ønsker jeg at bidrage til børns udvikling i folkeskolen, og jeg brænder for lærerfaget!
I vil få en pligtopfyldende, erfaren lærervikar, som er klar på nye udfordringer og vil elske at stå op til en arbejdsdag med børn, udvikling og læring i fokus !

Kvalifikationer

Jeg har været lærervikar på 5 forskellige folkeskoler i Jylland - både i mine sabbatår på fuldtid og som studiejob sideløbende med universitet. Tilmed har jeg arbejdet som underviser om eftermiddagen på ungdomsskole med undervisning i fransk til elever fra 7.-10. klasse. Jeg har været lektiehjælper og souschef i en lektiehjælper-organisation i Århus.
I sommerferien har jeg to år i træk været arrangør af sommercamp for flytningebørn i Skanderborg kommune.
Jeg har læst fransk og kommunikation bachelor og har nu gennemført 3 år på erhvervsøkonomi på universitetet. Alt i alt har jeg læst i 6 år på universitet.
Mit ønske er at uddanne mig som folkeskolelærer gennem Teach First.
Jeg brænder for lærerfaget, og ønsker at være med til at gøre en forskel for folkeskolebørn i Danmark.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Emilie B.'s kontaktoplysninger.