Emilie Klemme L. - Lærervikar

5700 Svendborg
Modtager gerne tilbud om frivilligt arbejde
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
21 år
Bruger siden:
15/8-2020

Glad og engageret kvinde på sabbatår klar på lidt af hvert

Fag: Musik , Madkundskab , Håndværk og design , Billedkunst , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Engelsk , Dansk

Jeg er for nyligt blevet student fra Mulernes Legatskole i Odense, og tager mig nu et sabbatår i Svendborg. Jeg er meget interesseret i lærerfaget som karrieremulighed, og jeg brænder for at lære fra mig, og der er noget jeg er god til grundet min høje faglighed inden for især engelsk, billedkunst og dansk.

Kvalifikationer

FAGLIGHED:
- Jeg har taget en 10. klasse på Askov Efterskole hvor jeg havde "Bri10sh" som linjefag. Derfor havde jeg både matematik, videnskab og "cultural perspective"(alternativ til samfundsfag) udelukkende på engelsk, og selve engelskfaget på meget højt niveau. I forbindelse med dette har jeg også taget en Cambridge-eksamen, CAE.
- Jeg har haft både musik og engelsk på A-niveau på gymnasiet. Min afsluttende eksamen var mundtlig forsvaring af SRP, hvor jeg skrev i Samfundsfag og Engelsk.
BØRN OG KOMMUNIKATION:
- Jeg har arbejdet som børnepasser i en periode, og er derfor meget god til håndtering af især mindre børn omkring 6-7-års alderen. Derudover har jeg tre mindre søskende som jeg har passet det meste af min barndom.
- 1,5 års arbejde hos analyseinstuttet Norstat som telefoninterviewer, hvor jeg er blevet oplært og har fået erfaring inden for hvordan man kommunikerer og formidler information til blandt andet unge og børn.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Emilie Klemme L.'s kontaktoplysninger.