Emma V. - Lærervikar

3460 Birkerød
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
23 år
Bruger siden:
7/9-2020

Frisk, social og flittig Lærervikar søger arbejde

Fag: Dansk , Engelsk , Historie , Kristendomskundskab , Biologi , Fysik/Kemi , Natur/Teknologi , Idræt , Matematik , Geografi

Jeg er fuld af gåpåmod, og jeg giver aldrig op. Jeg er selvtænkende og sætter gerne mig selv i gang med en ny arbejdsopgave. Jeg er socialt anlagt, og bliver ofte rost for at være smilende og høflig. Jeg har tilegnet mig erfaring med formidling både gennem tidligere erhverv samt fritidsjob og kurser. Jeg er er åben for udfordringer og som har en stor lyst til at lære og til at udvikle mig. Af tidligere kollegaer roses jeg for min positive indstilling og tilgang til enhver arbejdsopgave, mens jeg beskriver mig selv som værende empatisk, flittig og pligtopfyldende.

Kvalifikationer

Jeg har arbejdet som lærervikar i ét år da jeg havde sabbatår. Jeg har desuden arbejdet som mentor i MentorDanmark i 3 år, hvilket igen har givet mig erfaring med at arbejde selvstændigt, med formidling og med at tage ansvar for mine elevers indlæring og fremgang. Jeg har tidligere udført en del frivilligt arbejde for den internationale, upolitiske fredsorganisation CISV, hvori jeg både har siddet i bestyrelsen for lokalforeningen på Amager samt stået for planlægningen og udførelsen af både weekendarrangementer og en månedlang lejr med over 100 internationale deltagere, hvoraf størstedelen var børn. Jeg er derfor vant til meget ansvar og at arbejde selvstændigt, og samtidig har det internationale aspekt givet mig erfaring med at arbejde med samt formidle til folk fra mange forskellige lande, kulturer og baggrunde.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Emma V.'s kontaktoplysninger.