Frederik E. - Lærervikar

4700 Næstved
Arbejdsradius:
0 km.
Alder:
26 år
Bruger oprettet:
2022

Bachelorstuderende søger udfordringer! (Engelsk m. historie som sidefag)

Fag: Historie , Engelsk , Dansk , Kristendomskundskab , Samfundsfag

Linjefag: Historie , Engelsk , Dansk , Kristendomskundskab , Samfundsfag

Jeg er en glad og engageret ung mand på 25, som har valgt at tage en pause fra mit studie på Københavns Universitet. Her studerede jeg engelsk med historie som sidefag og har undervejs bl.a. stiftet bekendtskab med science fiction litteratur, generel engelsk grammatik, fonetik og oversættelse, generel litteraturanalyse og forståelse af engelske tekster, fremmedsprogstilegnelse, historisk metode som fx. kildekritik og meget mere.

Jeg har nemt til latter, jeg har altid det store smil på læben og jeg er generelt bare super glad for at dele hvad jeg brænder for med andre og kan ikke komme på noget mere spændende end at undervise i særligt engelsk og historie. Det er i særdeleshed her mine interesser ligger og jeg føler at jeg har en række evner som kan bidrage til at gøre disse fag spændende og sjove.

Kvalifikationer

Som nævnt har jeg valgt at tage en pause fra min bachelor, jeg har studeret i 3 år nu og har brug for et pusterum inden jeg fortsætter for på bedst mulig måde at kunne levere et resultat jeg kan være stolt af. Min tid på universitetet har givet mig nogle værktøjer og noget viden som jeg mener kan bidrage til at det klasseværelse jeg bliver vikar for kan få en god oplevelse.

Derudover er jeg uddannet speditør hvilket har givet mig nogle generelle fordele og kompetencer som fx. almindelig mødestabilitet, overblik, time management, kreativ problemløsning og meget mere.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Frederik E.'s kontaktoplysninger.