Henrik C. - Lærervikar

8740 Brædstrup
Arbejdsradius:
40 km.
Alder:
60 år
Bruger oprettet:
2022

Erfaren Lærervikar tilbyder hjælp

Fag: Special lærer , Geografi , Matematik , Madkundskab , Håndværk og design , Natur/Teknologi , Fysik/Kemi , Biologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Engelsk

Linjefag: Matematik , Historie , Engelsk

Engageret lærer der vil udvide med et 4 linjefag i kemi/fysik og biologi. (UCL jelling vinteropstart)
En lærer der tænker i muligheder og til tider skæve ideer. Har eleven ikke lært det på én måde må der findes en anden, måske er timingen forkert, eller er vejen bare ”fuld af sten” er jeg den, der prøver at finde en vej til målet, ud fra dér hvor eleven er.
Jeg er en engageret lærer, der elsker at lære fra mig, er rummelig overfor elevernes diversitet. Er ikke bange for at bringe mig selv og mine oplevelser i spil, for at sætte perspektiv på aktiviteten. Min nysgerrighed og mit engagement kan være med til at motivere eleverne og dermed vække elevernes egne initiativkræfter. I mit arbejde opløfter det mig i særdeleshed, når eleven trives og tager læring til sig. Den synenergi der kan opstå i læringen når alt spiller, er berigende for alle parter. Fejl og nyheder ser jeg som vejen til læring, jeg selv er ingen undtagelse i denne proces.
Jeg er uddannet lærer, Gartner og psykoterapeut

Kvalifikationer

Har haft 3 barselsvikariater
- Specialkasse udskoling
- Specialklasse indskoling
- Almen 7. klasse

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Henrik C.'s kontaktoplysninger.