Járliny Spence Swanlake P. - Lærervikar

8381 Tilst
Arbejdsradius:
10 km.
Alder:
38 år
Bruger oprettet:
2022

Opmærksom Lærervikar vil hjælpe

Fag: Dansk , Dansk som andetsprog , Engelsk , Kristendomskundskab , Billedkunst , Idræt , Madkundskab

Linjefag: Kristendomskundskab

Jeg er færdig med min professionsbachelor til sommer hos VIA, i Kristendom. kultur og kommunikation. Kyndig mentor med over 8 års erfaring. Specialiseret i at kunne udbygge og fastholde tillid. Jeg er god til at få elever til at indse, deres skjulte ressourcer og udfordre til at udfolde nye sider af sig selv. Jeg elsker at undervise elever som er fagligt udfordret. Jeg har vidnet, (udfra mine erfaringer som frivillig lektiehjælper), at med empati og anerkendelse, kan man være med til at skabe hurtigere resultater hos eleverne, samt forstærker motivationen for at lærer. Anerkendende tilgang til eleven, bidrager dermed til en ny form for motivation.

På baggrund af mine personlige erfaringer som ordblind, har jeg lært succesfulde læseteknik, derfor kan jeg tilbyde hjælp til dem som er fagligt udfordret (især dem som har svært ved at læse).

Kvalifikationer

2018-2021: Har jeg undervidst konfirmander i Skjoldhøjkirke.

2006: Jeg er mor til tre drenge i alderen 14 år, 11 år og 2 år. Jeg hjælper de to ældste med lektier og træner hukommelse via selvlavet brætspil og ved hjælperedskaber som Cooperativ Learning. Jeg har været mentor over 8 år og hjulpet unge med diagnose (ADD, ADHD, ACD).

2021: Arbejder frivillig for en NGO organisation HUSRUM som arbejder med unge ensomme i alderen 18-35. Jeg er samtalegrupper leder for de unge som har diagnose og trives i min frivillig arbejde. Jeg har været mentor i julemærkehjem, hvor jeg har stået for idræt øvelser og personlige svære samtaler.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Járliny Spence Swanlake P.'s kontaktoplysninger.