Janick O. - Lærervikar

8700 Horsens
Arbejdsradius:
25 km.
Alder:
21 år
Bruger siden:
6/8-2020

Glad Lærervikar tilbyder hjælp

Fag: Matematik , Idræt , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Engelsk , Dansk

Jeg er en glad og imødekommende ung mand med snart 1 års erfaring med børn fra 0-6, og de praktiske opgaver der går med jobbet. Dette har givet mig visse pædagogiske kompetencer, som ikke kun kan anvendes hos demografien fra 0-6.

Kvalifikationer

Jeg færdiggjorde HHX i sommeren 2019, og tog derefter et 3 måneders langt ophold i Kina, hvor jeg arbejdede som frivillig pædagogmedhjælper i stor Kinesisk børnehave på 44 klasser .
Dette indebar dog også engelsk undervisning til børn i alderen af 3-6 år gammel, hvor jeg hver dag skulle undervise en ny klasse i en time i forskellige ord og sætninger. Da der er en stor sproglig- og kulturel forskel, skal man benytte sig af alternative læringsmetoder, og integrere leg ind i timerne, så børnene forbliver engageret. Samtidig skal man opretholde en ro i klassen ved brug af disciplin og struktur, så børnene ikke bliver for vilde.
Derudover har jeg også arbejdet i små landsbybørnehaver, såsom Tvingstrup, og Stensballe som kræver en mere kreativ og legende form for tilgang til jobbet.
Kontrasten mellem den alternative, men stadig strukturerede og målbaseret kinesiske uddannelsesform, imod den mere fritgående, selvstændige og kreative metode i Danmark, har givet mig en god kombination af både leg og læring.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Janick O.'s kontaktoplysninger.