Jeanette Fudge P. - Lærervikar

8800 Viborg
Arbejdsradius:
35 km.
Alder:
41 år
Bruger oprettet:
2020
Bruger aktiv:
2022

Anerkendende, lyttende og imødekommende lærervikar er klar på at styrke fagligheden, fællesskabet og kompetencerne!

Fag: Geografi , Matematik , Idræt , Håndværk og design , Billedkunst , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Tysk , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk

Linjefag: Historie , Dansk

Vi rummer meget mere og mange flere kompetencer, end vi aner! Dette har altid været mit motto! Jeg lægger derfor særligt vægt på at fremme elevernes motivation for livslang læring gennem et fagligt, stærkt og innovativt praktisk læringsmiljø, hvor eleverne er kreative, skabende og deltagende i deres egen læringsproces, og hvor børnene føler sig trygge og anerkendt for dem, de er.

Dette giver efter min mening også en mere forstærket følelse af ejerskab og selvansvar. Dette udfører jeg ved at møde barnet i øjenhøjde og på deres niveau. I vil få en musisk medarbejder på gulvet, som ikke er bange for at få lidt sved på panden og bruge aktive eller visuelle læringsstile, og som har en nærværende, anerkendende og inkluderende tilgang til børn og unge mennesker.

Kvalifikationer

Jeg er uddannet dansk og historielærer. Jeg har meget erfaring i at undervise i andre fag end mine liniefag, især engelsk. Jeg har også undervist meget i samfundsfag, idræt, tysk, HDS, kristendom og lavet tværfaglige forløb mellem dansk, engelsk og historie.

Udover min praktikerfaring gennem min uddannelse har jeg været vikar/lærer på følgende skoler:
Bøgeskovskolen, Bjerringbro
Skals Skole
Højslev Skole

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Jeanette Fudge P.'s kontaktoplysninger.