Jes Wentzer P. - Lærervikar

2100 København Ø
Arbejdsradius:
50 km.
Alder:
54 år

Erfaren Lærervikar tilbyder hjælp

Fag: Dansk , Engelsk , Tysk , Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Billedkunst , Idræt , Madkundskab , Musik , Matematik , Geografi

Linjefag: Dansk , Kristendomskundskab

Gennem mit arbejde på special- og udviklingsskoler har jeg god erfaring med en narrativ/systemisk tilgang til undervisning. Med udgangspunkt i elevernes positive ressourcer og personlige fortællinger har jeg opnået gode resultater med at integrere, udfordre og motivere specialskoleelevernes faglige kunnen. Målet har været at få eleverne til at honorere almindelige skolekrav. Derfor kan jeg bidrage til en kultur hvor læring via relationer styrker elevernes faglighed og sociale kompetencer. Desuden har jeg også mange års erfaring med den almindelige folkeskole og savner at undervise igen, efter at have været væk fra folkeskolen i et par år.

Kvalifikationer

Jeg er uddannet meritlærer i 2005 fra Frederiksberg seminarium med linjefag i dansk og kristendom/ religion og har arbejdet som klasselærer på Vigerslevalle skole, lærer på værkstedsskolen i Trørød, lærer på Heldagsskolen på Mariehøjcenteret, lærer på Egebækskolen i Rudersdal kommune og lærer på henholdsvis Skovvang og Nordvangskolen i Glostrup kommune. Jeg har siden marts måned 2015 været ansat i fuldtidsstilling på Skelgårdsskolen frem til sommerferien. Senest har jeg arbejdet på Erhvervsskolen af 2011..
Under min uddannelse arbejde jeg på Frejaskolen (Kbh´s kommunes tilbud til asperger autister).
Jeg har desuden arbejdet 5 år som taxa chauffør, og arbejdet indenfor hotel og restaurationsbranchen. Ydermere har jeg arbejdet på smede og metalvareværksteder.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Jes Wentzer P.'s kontaktoplysninger.