Jessica D. - Lærervikar

8600 Silkeborg
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
23 år
Bruger siden:
17/9-2020

Ufaglært Lærervikar tilbyder hjælp

Fag: Musik , Madkundskab , Idræt , Håndværk og design , Billedkunst , Kristendomskundskab , Dansk

Jeg tilbyder en kæmpe interesse i at få lov til at udforske lærer-verdenen.
Jeg har for nylig besluttet mig for, at min store drøm er at blive lærer, måske på et tidspunkt efterskole lærer.
Jeg er kommet til et punkt i mit liv, hvor jeg har brug for at lave noget, der gør en forskel for dem omkring mig og ikke mindst også for mig selv.
Jeg tilbyder derfor en energisk, videns sulten vikar, der er klar på at komme ud og gøre en forskel for en masse unge mennesker.
Jeg tilbyder derudover en venstrehåndet ung dame, der er meget kreativ, og elsker gør-det-selv projekter og er derfor ikke bange for at være nysgerrig og udforske nye ting.

Kvalifikationer

At skulle arbejde med mennesker har altid ligget i kortene hos mig. Derfor har Jeg uddannet mig butiks assistent, og har tidligere også haft job i hjemmeplejen.
Derudover har jeg brugt det meste af min tidlige ungdom som barnepasser, og blev for 6 år siden storesøster til en efternøler, der har lært mig at forstå børn og givet mig et godt indblik i børns udvikling og indlæringsevner.
Jeg har danset det meste af mit liv, og har tidligere også undervist lidt i det. Jeg har altid været god til at lære fra mig, og da jeg lige nu er ansat som souchef på min nuværende arbejdsplads, ved jeg hvad det vil sige at tage ansvar og lære fra sig.
Jeg har gået på HF, hvor bla. Blev undervist i musik, og har derudover gået på en efterskole hvor intensivt har spillet musik, lavet drama og danset.
Musik, dans og kreative ting har altid været en del af mit liv.
Jeg elsker at strikke, syg, male, tegne osv. I min fritid.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Jessica D.'s kontaktoplysninger.