Jonna B. - Lærervikar

7323 Give
Arbejdsradius:
50 km.
Alder:
39 år
Bruger siden:
2/9-2020

Lærer uddannet - Anerkendende, motiverende og relations-stærk lærer - med glimt i øjet og et stort smil på læben.

Fag: Geografi , Matematik , Madkundskab , Idræt , Håndværk og design , Billedkunst , Natur/Teknologi , Biologi , Historie , Engelsk , Dansk

Linjefag: Billedkunst , Biologi , Dansk

Mine linjefag er dansk, biologi (N/T) og billedkunst. Men jeg elsker idræt, engelsk, matematik og HDS. For mig er det vigtigt, at eleverne kan mærke mit nærværd, omsorg, humor og kreativitet. Ligeledes gør jeg meget ud af elevernes trivsel og læring. Jeg vægter de gode og tydelige rammer, samt styringen på klasserums- og læringsledelse højt. I mit virke som lærer, på andre skoler, har jeg stor undervisningserfaring med elever med div. diagnoser og i mit arbejde som AKT lærer, har jeg fået stor erfaring med vejledning og undervisning af elever på flere forskellige niveauer. Med mit positive menneskesyn og med min anerkendende tilgang til eleverne, samt mit fokus på forskellighed, styrkes de rammer og differentieringsmuligheder, som jeg mener, at den bedste trivsel og den gode undervisning afhænger af, så alle elever får maksimal udbytte af undervisningen, og udvikler deres nysgerrighed, læringskompetencer, medborgerskab og dannelse.

Kvalifikationer

Som uddannet lærer, har jeg de sidste 9 år undervist i et bredt udsnit af fag. Oprindeligt er jeg uddannet landmand og specialpædagog, men fandt rigtige kald, da jeg uddannede mig som meritlærer. Disse uddannelser har givet mig bred faglig viden, som jeg bruger i mit daglige arbejde. Jeg har stor positiv erfaring med alle de forskellige elevgrupper, der kan være i den almindelige folkeskole. Ydermere er jeg god til klasserumsledelse, og på kort tid skaber jeg rigtig gode relationer til elever, forældre, kollegaer og andre interessenter. Jeg vil gerne bidrage til et godt arbejds/ læringsmiljø og med min energiske og udadvendte facon, er jeg en super holdspiller. Jeg går meget op i at undervisningen er meningsfyldt og har synlig læring og mål. Jeg kan godt lide, at eleverne ved, at jeg forventer noget af dem, og at de også kan forvente noget af mig.

Jeg har primært undervist indskoling og mellemtrinnet, men har også haft en del timer i overbygningen.

Faglige kompetencer

Dansk: Linjefag
Billedkunst: Linjefag
Biologi – N/T : Linjefag
HDS/sløjd: Gode kompetencer
Skandinavisk: Kommunikerer ubesværet på svensk og norsk
Idræt: Gode kompetencer

HF eksamen

Dansk: A niveau
Geografi: B niveau
Matematik: A niveau
Engelsk: A niveau
.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Jonna B.'s kontaktoplysninger.