Julius T. - Lærervikar

2300 København
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
38 år
Bruger oprettet:
2022

Erfaren og engageret lærervikar

Fag: Billedkunst , Natur/Teknologi , Fysik/Kemi , Biologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Fransk , Engelsk , Dansk , Håndværk og design , Idræt , Madkundskab , Musik , Matematik , Geografi

Passioneret og engageret underviser med stor alsidig viden og erfaring med aldersgrupper fra 0.-10. klasse, højskoler og universitetsstuderende. Jeg har en bachelor fra Film og medievidenskab og en Master of Fine Arts fra American Film Institute.
Jeg elsker at undervise og er god med børn og unge. Jeg møder dem altid i øjenhøjde og alle deres spørgsmål ærligt og med et glimt i øjet. Jeg er god til at skabe trygge rammer og stille dem spørgsmål - skabe en udvekslende dialog i plenum. Jeg har altid undervist ikke ved at holde monolog, men ved at spørge ind til elevers egen viden, lade dem selv besvare deres egne spørgsmål ved guidede spørgsmål. Jeg er god til at se og give plads til dem der ikke får plads i klasselokalet og sørge for at dem der har brug for hjælp også får det. Jeg sørger for der bliver arbejdet seriøst og samtidig er plads til lidt sjov og humor. Jeg har boet i USA og Australien i samlet 5 år, så har undervist på engelsk og havde matematik og historie på A-niveau i gymnasiet.

Kvalifikationer

1 års erfaring som lærervikar på 5 forskellige folkeskoler i Nordsjælland (2005)
4 års undervisningserfaring fra Københavns Universitet Amager (2010-14)
9 mdr. undervisningserfaring fra Los Angeles Film School, College (2017)
5 mdr. undervisningserfaring fra Møn Filmhøjskole og Rødkilde Teaterhøjskole (2019)

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Julius T.'s kontaktoplysninger.