Karina B. - Lærervikar

2630 Taastrup
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
47 år
Bruger siden:
21/11-2020

Frisk Lærervikar søger

Fag: Ingen angivet

Da jeg ønsker at uddanne mig til folkeskolelærer og ønsker at udvide mit praktiske kendskab til faget som lærervikar.
Jeg har en bachelorgrad inden for socialvidenskab og psykologi fra Roskilde Universitet og har erhvervserfaring inden for det akademiske og administrative område. Jeg vil gerne uddanne mig til lærer, fordi jeg finder det meningsfuldt og livsbekræftende, at skabe god relation til børn og unge, videreformidle viden, inspirere og motivere dem og dermed have positiv indflydelse på deres vej frem i livet.
På baggrund af min uddannelsesmæssige baggrund ser jeg samfundsfag og humanistiske fag, som oplagte fremtidige undervisningsfag.
Jeg er også interesseret i at undervise i sprogfag. Jeg taler og skriver flydende engelsk og har boet i Østrig og Schweiz, hvilket har givet mig gode tyskkundskaber. Hertil har jeg kendskab til spansk og fransk.
Endelig har jeg også interesse i at undervise i matematik i de mindre klasser (1-6 klasse).
Som person vil jeg beskrive mig som empatisk, kommunikativ og ansvarsbevidst med et positivt livssyn. Jeg kan lide at arbejde engageret, er rolig af natur og har en respektfuld og åbensindet omgang til mine medmennesker.

Endelig skal det nævnes, at jeg også sætter pris på humor og gerne vil være med til at skabe en god atmosfære på en arbejdsplads.

Kvalifikationer

Jeg arbejdede i nogle måneder som tilkaldevikar i Ny Vesterby Børnehave, inden jeg påbegyndte mit studie på Roskilde Universitet.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Karina B.'s kontaktoplysninger.