Loke W. - Lærervikar

4683 Rønnede
Arbejdsradius:
40 km.
Alder:
24 år
Bruger oprettet:
2022

Imødekommende Rollemodel Søger Vikarjob

Fag: Historie , Engelsk , Dansk , Samfundsfag , Fysik/Kemi , Natur/Teknologi , Håndværk og design , Idræt , Matematik , Geografi

at være en tro hjælp for de unge på deres dage med en vikar. Jeg tror på et godt læringsrum starter med at vise respekt: ikke at de unge nødvendigvis skal vise respekt for mig ved første møde, men at jeg viser dem respekt i vores arbejde sammen. Jeg ved ikke alt, men jeg er ufattelig skarp til at lære og lære fra mig på kort tid.

Kvalifikationer

Jeg har altid været god til at hjælpe mine medstuderende og oplever i dag gennem mit arbejde med unge, at jeg stadig formår at fange deres interesse og se dem i øjenhøjde, når jeg arbejder med dem som dialogskaber og uddannelsesambassadør for Mind Mover på forskellige skole på Sjælland.

Jeg startede i slutningen af min gymnasiale uddannelse en lektie-cafe i Mat A og Teknik Byg & Energi A, som var lønnet. Jeg har arbejdet for MentorDanmark i en kort periode (3 måneder) inden min svendeprøve i 2019. Jeg har arbejdet, som Rollemodel for Københavns Kommune i næsten 2 år. Jeg arbejder nu og har arbejdet hos Mind Mover, som uddannelsesambassadør (rollemodel) og dialogskaber i over et år.

Samt har jeg studeret psykologi på KU i et år, selvstuderet endnu et år og planlægger at starte på psykologi på Aalborg Universitet sommer 2022.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Loke W.'s kontaktoplysninger.