M. Ibrahim M. - Lærervikar

2700 Brønshøj
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
19 år
Bruger siden:
25/8-2020

ung og frisk lærervikar

Fag: Matematik , Madkundskab , Idræt , Billedkunst , Natur/Teknologi , Fysik/Kemi , Biologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Spansk , Engelsk , Dansk

Jeg er en frisk ung mand som altid er positiv og smilende. Jeg kan tilbyde en målrettet undervisning i samarbejde med den givne lærer og et højt fagligt niveau til en klasse. Da jeg har overvejet meget at blive folkeskolelærer, vil jeg gå seriøst til hver en opgave, for at finde ud af om lærerprofessionen er noget for mig på længere sigt. Jeg vil skabe et godt undervisningsmiljø og sørge for at jeg bliver børnenes ynglings vikar.
Da jeg lige nu holder sabbatår, er jeg derfor meget fleksibel. Jeg har kørekort og egen bil, og har derfor let ved at komme frem og tilbage.

Kvalifikationer

Jeg har oplevet undervisning på folkeskole og gymnasiet, og mener jeg har hvad der skal til for at skabe en god undervisning for eleverne. Jeg har naturligvis ikke erfaring med at være skolevikar, da jeg lige er blevet færdig med gymnasiet. Men jeg er ret lærenem og god til at tilpasse mig de situationer jeg må ende i.
På gymnasiet har jeg haft
Matematik, Dansk, Historie og Spansk på A-niveau.
Fysik, Kemi, biologi og engelsk på B-niveau.
Religion, samfundsfag, billedekunst på C-niveau og derudover Idræt i 3 år.
Jeg har derfor godt styr på de fag, jeg kan tilbyde undervisning i.

Derudover er jeg general sekreter for en Muslimsk ungdomsorganisation, hvor vi arrangerer fodbold turneringer, undervisning og andre arrangementer, for at holde et godt sammenhold mellem unge drenge fra forskellige dele af byen og holde dem ude af kriminalmiljøet. Derfor har jeg også erfaring med børn og unge folkeskole elever.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst M. Ibrahim M.'s kontaktoplysninger.