Madina N. - Lærervikar

5220 Odense SØ
Arbejdsradius:
10 km.
Alder:
20 år
Bruger siden:
12/8-2020

Dygtig Lærervikar søger job

Fag: Dansk , Engelsk , Tysk , Biologi , Fysik/Kemi , Natur/Teknologi , Madkundskab , Matematik

Jeg tilbyder undervisning i de valgte fag, da jeg først og fremmest er dygtig i fagene og kan fremvise flotte karakterer både fra folkeskolen og gymnasiet. Jeg elsker at lære fra mig, og har ofte hjulpet familie og venner med lektier og afleveringer. I flere tilfælde foretrækker de min måde at forklare tingene på fremfor lærerens. Jeg har desuden hjulpet elever i alle aldre og på mange forskellige faglige niveauer. Det gør mig i stand til at tilpasse mig den enkelte.

Jeg starter medicinstudiet på SDU i februar 2021, og jeg er derfor meget fleksibel i forhold til arbejdstider frem til studiestart. Jeg kan tage i mod vagter med kort varsel, og jeg er altid klar på en udfordring.

Kvalifikationer

Jeg har tidligere været frivillig i en lektiehjælpscafé, og har derfra opnået erfaring med at undervise elever i mange forskellige aldre.
Jeg har også været frivillig i Red Barnets familieoplevelsesklub, hvor vi gav oplevelser til socialt udsatte børnefamilier. Her mødte jeg børn, som har det svært på forskellige måder. Jeg har på den måde lært hvordan man kan kommunikere bedst muligt med børn, som har det svært på den ene eller anden måde.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Madina N.'s kontaktoplysninger.