Maisam M. - Lærervikar

2400 København NV
Arbejdsradius:
10 km.
Alder:
34 år
Bruger siden:
4/3-2020

Fleksible Lærervikar der ønsker at hjælpe

Fag: Matematik , Madkundskab , Samfundsfag , Historie , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk

En smilende og kompetent socialrådgiver studerende, der har flair og interesse for undervisning. Jeg har særlig interesse for udskolingsbørn da jeg har erfaring med at arbejde med dem, men finder det også spændende og givende. Som studerende er jeg fleksibel med min tid, kan træde til med kort varsel og har en bil til at komme hurtigt frem. Derudover har jeg god erfaring med, at sætte mig ind i undervisningstof med kort varsel, så udbyttet af undervisningen kan blive så givende som muligt for eleverne.
Jeg kan tilbyde en god formidler som er god til at lære fra sig, med indsigt i børn og unges udvikling og kan derfor give eleverne en tryg og god vikar time, ved at møde dem hvor de er i den givende situation.

Kvalifikationer

3 års erfaring med mentor/lektiehjælp i dansk, engelsk og matematik, folkeskole elever i alderen 13-16 år. (lønnet og frivilligt)
Undervisning i samfundsfag og økonomi, flygtninge kvinder +40 år (ifm. praktik, senere frivilligt)
5 års erfaring med foredrag om social kontrol og psykisk vold på frivilligt plan.
1 års erfaring med oplæg om uddannelser på Københavns Professions højskolen/min nuværende uddannelse (socialrådgiver), i mit nuværende studiejob som studenter-studievejleder på Københavns Professions-højskolen.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Maisam M.'s kontaktoplysninger.