Maja N. - Lærervikar

4700 Næstved
Arbejdsradius:
15 km.
Alder:
24 år
Bruger siden:
15/3-2021

Lyttende, omsorgsfuld og engageret lærervikar

Fag: Matematik , Musik , Madkundskab , Idræt , Billedkunst , Natur/Teknologi , Fysik/Kemi , Biologi , Historie , Engelsk , Dansk

Jeg er 23 år og drømmer om at studere til folkeskolelærer med studiestart 2021.

Jeg er hjælpsom, fleksibel, pligtopfyldende, omsorgsfuld, tålmodig, energisk, initiativrig og kreativ. Jeg bestræber mig på at alle jeg er i et fællesskab med føler sig både set og hørt.
Jeg er dygtig til at lære fra mig og nyder af at motivere andre, dette bliver min motivationsfaktor og drivkraft.
Min oplevelse er, at jeg er god til at skabe tillid i mine relationer, fordi jeg er meget ærlig og samtidig lyttende og omsorgsfuld.

Jeg er sikker på, at jeg i et vikariat vil være i stand til at klare diverse udfordringer samt hjælpe eleverne med de stillede opgaver.

Kvalifikationer

Jeg er uddannet kostvejleder og personlig træner og er for tiden ansat i den største danske fitnesskæde. I dette job skal jeg være rollemodel for klienter samt være med til at omfavne diverse udfordringer og tilrettelægge præcise planer for klienterne. Jeg skal hjælpe klienten med at finde deres indre og ydre motivation frem, støtte og guide dem i retning mod deres mål.

Tidligere har jeg været teamleder samt butikschef i en større dansk virksomhed hvor jeg også i stor grad var med til at oplære, hjælpe og motivere mine medarbejdere. I dette erhverv lærte jeg at udvikling var meget vigtig for mig da dette også er en motivationsfaktor for mig.

Jeg har altid synes at børn og unges udvikling har været spændende og ser derfor at et vikariat på til eksempelvis en folkeskole vil bane den rigtige vej på min kommende rejse om lærerstuderende.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Maja N.'s kontaktoplysninger.