Malte C. - Lærervikar

5000 Odense
Arbejdsradius:
10 km.
Alder:
22 år
Bruger oprettet:
2022

Smilende og dygtig lærervikar er klar til at hjælpe

Fag: Geografi , Matematik , Madkundskab , Idræt , Billedkunst , Natur/Teknologi , Biologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Tysk , Engelsk , Dansk

Oftest ser du mig med et stort smil på læben, hvor jeg ihærdigt forsøger at møde mine medmennesker, bekendte som ubekendte med god energi, en venlig udstråling og en positiv indstilling til nye, som gamle ting. Dette tager jeg med mig på arbejdspladsen hvor jeg møder op, med en intension om at bidrage til god stemning blandt kollegaer og de medmennesker man møder.

Kvalifikationer

Jeg er ansvarsbevidst, pligtopfyldende og omstillingsparat. Jeg ved hvad et job kræver af mig da jeg igennem årene har haft lidt forskellige af slagsen og i kvag af dette prøvet lidt af hvert. Jeg har arbejdet med børn det seneste halve år, hvor jeg har været poder for folkeskoler og privatskoler, hvor jeg har testet ned til 0. klasse. Derudover har jeg været fodboldskoletræner i mange år, og har derfor taget kompetencer med mig, såsom; Håndtering af pressede situationer hvor overblikket skal holdes, håndtering af forskellige situationer med børn, generelt erfaring med børn og unge og dermed også en indsigt i at med et smil og en rar udstråling kommer længst.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Malte C.'s kontaktoplysninger.