Malte M. - Lærervikar

8200 Aarhus N
Arbejdsradius:
15 km.
Alder:
22 år
Bruger siden:
29/2-2020

Frisk og falig lærervikar søger job

Fag: Geografi , Matematik , Musik , Madkundskab , Idræt , Håndværk og design , Billedkunst , Natur/Teknologi , Fysik/Kemi , Biologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Tysk , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk

Jeg er meget glad for at arbejde med børn og unge, og synes det er både spændende og livsbekræftende. Det var et job, hvor jeg altid gik hjem med et smil på læben, hvorfor jeg søger denne slags job igen. Det var dog ligeledes et job, hvor jeg fik meget ros af både børnehusets leder samt skolelederen, hvilket jeg har udtalelser på, hvis I ønsker at se det.

Udover erfaringen mener jeg også, at jeg har nogle faglige kvalifikationer, som gør, at jeg egner mig til at være vikar. Jeg gik ud af gymnasiet med et snit på 9.7, og derudover har jeg ligeledes haft et semester på statskundskab.

Ligeledes er jeg som sagt en frisk, udadvendt og pligtopfyldende ung mand, der til dagligt spiller fodbold. Derudover går jeg meget op i musik og film. Alt sammen noget, som jeg i mit tidligere arbejde har kunne bruge til, at bygge en bro mellem mig og de unge mennesker.

Kvalifikationer

Jeg har før arbejdet som vikar på en friskole, SFO, børnehave, vuggestue og mener derfor, at jeg har stor erfaring i faget. Ligeledes blev jeg en periode fast tilknyttet en dreng med autisme, som jeg skulle hjælpe med både det faglige og det sociale.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Malte M.'s kontaktoplysninger.