Maria Dahl S. - Lærervikar

8000 Aarhus
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
25 år
Bruger siden:
15/9-2020

Engageret, tålmodig og positiv folkeskolelærer søger vikartimer

Fag: Geografi , Matematik , Musik , Madkundskab , Idræt , Håndværk og design , Billedkunst , Natur/Teknologi , Fysik/Kemi , Biologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Tysk , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk

Linjefag: Samfundsfag , Engelsk , Dansk

Jeg er nyuddannet folkeskolelærer fra sommeren 2020. Lige nu er jeg i gang med en kandidat i didaktisk dansk, men jeg savner undervisnings- og formidlingsdelen, som jeg gerne vil holde ved lige. Jeg kan være til rådighed alle hverdage, da studiet for det meste drejer sig om læsning om eftermiddagen/aftenen. Dansk er min helt store passion, men jeg er også uddannet i fagene engelsk og samfundsfag. Derudover vil jeg sagtens kunne undervise i skolens yderligere fag - jeg er både skarp med en bold eller en grydeske i hænderne :-)

Kvalifikationer

Uddannet folkeskolelærer i fagene dansk, engelsk og samfundsfag, med erfaring fra tre praktikperioder på Lisbjergskolen.
Yderligere erfaring: Læringscamp i sommerferien - omhandlende kreativ og aktiv læring for børn med lærings/sociale problemer.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Maria Dahl S.'s kontaktoplysninger.