Marie E. - Lærervikar

2400 København NV
Arbejdsradius:
10 km.
Alder:
21 år
Bruger oprettet:
2020

Ansvarsfuld, rummelig og struktureret Lærervikar søger job

Fag: Dansk , Dansk som andetsprog , Engelsk , Fransk , Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Biologi , Fysik/Kemi , Natur/Teknologi , Billedkunst , Matematik

Linjefag: Dansk , Engelsk , Samfundsfag , Matematik

Mit navn er Marie. Jeg er 19 år, og blev i sommers student på Ingrid Jespersens Gymnasieskole på Østerbro. Jeg er derfor frisk og klar til nye udfordringer og ansvarsfulde opgaver i min hverdag. Jeg er en udadvendt, initiativrig og struktureret person, hvilket tydeligt kommer til udtryk i de udfordringer og arbejdsopgaver jeg møder. Jeg er tålmodig og rummelig, og mener selv, at jeg er i stand til at holde hovedet koldt og forblive løsningsorienteret, hvis pressede situationer skulle opstå.

Uddannelse:
- STX: Samfundsfag A, Engelsk A, Matematik A på Ingrid Jespersens Gymnasieskole 2017-2020 (snit: 10,2)
- Folkeskole: Holbergskolen 2007-2014, herefter Ingrid Jespersens Gymnasieskole 2014-2017

Sprogkundskaber:
- Dansk: Modersmål
- Engelsk: Taler og skriver flydende i professionelle situationer
- Fransk: Valgt som fremmedsprog 7 kl.-3.g

Kvalifikationer

Jeg har erfaring inden for lektiehjælp og arbejdet med folkeskoleelever. Jeg har tidligere arbejdet som mentor hos MentorDanmark, hvor jeg igennem flere forløb har hjulpet børn i forskellige aldre med bl.a. dansk og engelsk. Heraf har jeg fået erfaring i at lære fra mig på en forståelig og pædagogisk måde, og også opnået glæden ved at gøre en positiv forskel for elevers skolegang, og i at se en udvikling hos børn, der tidligere har haft udfordringer i skolen og specifikke fag. Dette er oplevelser og metoder, som jeg bestemt mener vil gavne mig i et job som dette.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Marie E.'s kontaktoplysninger.