Marie S. - Lærervikar

1310 København K
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
47 år
Bruger siden:
17/9-2021

Kandidatuddannet med 8 års lærererfaring

Fag: Geografi , Matematik , Idræt , Kristendomskundskab , Historie , Fransk , Engelsk , Dansk som andetsprog

Jeg kan især tilbyde undervisning i engelsk, fransk, idræt, historie og geografi, men er også klar til at undervise i matematik. Jeg har stor lærererfaring med børn i indskolingsalderen.
Jeg har en MBA i International Hospitality Management, men begyndte for 8 år siden at undervise. Det er et valg, som jeg ikke har fortrudt. Jeg elsker at se, både hvordan børnene bliver mere og mere selvstændige i deres sprog, men også stoltheden i deres øjne, når de har lært noget nyt. Jeg lægger stor vægt på, at kvaliteten af undervisningen er høj, men også at eleverne synes, at det er sjovt at lære sproget.
Mine forskellige professionnelle erfaringer har givet mig gå-på-mod og lært mig at omstille mig hurtigt i et dynamisk og nogle gange kompleks miljø. Jeg er en team player, som altid er i godt humør. Jeg har været forældrerepræsentant i mange år, så jeg ved hvor vigtigt det er med et godt forældresamarbejde.

Kvalifikationer

Jeg har de sidste 8 år arbejdet som engelsklærer i Frankrig, så jeg har stor erfaring med at undervise i fremmedsprog. Jeg havde op til 15 klasser om året med børn i alderen 4 til 11 år,
Jeg vil kunne bidrage med min internationale erfaring og mine engelske og franske sprogkompetencer.
Jeg er en stor sportsentusiast og har, da jeg studerede, været træner i volleyball og synkronsvømning.
Jeg har desuden været teaching assistant i marketing og corporate finance under mine studier i Frankrig.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Marie S.'s kontaktoplysninger.