Maryam E. - Lærervikar

2900 Hellerup
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
21 år
Bruger oprettet:
2022

Selvstændig Lærervikar søger job

Fag: Matematik , Madkundskab , Idræt , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk

Linjefag: Matematik , Madkundskab , Idræt , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk

Jeg er fleksibel, og imødekommende. Som person er jeg meget energisk, smilende og altid i godt humør. Jeg kan godt lide at arbejde aktivt og jeg holder altid mine aftaler. I min fritid kan jeg godt lide at hænge ud med min familie og venner. Derudover er jeg en meget udadvendt person, som elsker at have kontakt med andre mennesker.

I vil få en glad og smilende 19 år gammel pige, hvis i tager imod mig som medarbejder. Jeg bor i Hellerup med min mor og far. Jeg blev færdig med en gymnasial uddannelse i juni 2022. Jeg forsikrer dig om, at du ikke vil blive skuffet. jeg lytter godt efter, laver en plan og får tingene gjort. Når jeg er i tvivl, stiller jeg spørgsmål. Jeg er villig til at påtage mig ansvar, jeg ikke har gjort før, og finde ud af, hvordan jeg får mit arbejde til at skille sig ud. Jeg tager godt imod feedback, og jeg vil blive ved med at vokse og lære.

Kvalifikationer

Jeg har masser af erfaring indenfor arbejdsmarked, da jeg har været inde i det liv i cirka 4 år, jeg har både arbejdet i Føtex, Netto, Murergården institution, Sticks n sushi og coronavagt Fitness World, men ellers har jeg arbejdet i netto det meste af mit arbejdsliv. Ud fra min arbejdstid har jeg taget nogle kompetencer med mig såsom kundeservice, trimning, holde butikken ren, kommunikationsevner, sociale egenskaber, konflikt håndtering, empati og tilpasning.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Maryam E.'s kontaktoplysninger.