Mathias T. - Lærervikar

6710 Esbjerg V
Arbejdsradius:
0 km.
Alder:
20 år
Bruger siden:
6/8-2020

Vikar søger job.

Fag: Geografi , Matematik , Natur/Teknologi , Biologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Tysk , Engelsk , Dansk

Jeg er en ung og engageret dreng, som blev student på STX i 2019. Jeg er god til at formidle og overvejer selv at blive lærer i fremtiden. Jeg er meget punktlig og jeg overholder aftaler, men jeg er også meget fleksibel i forhold til hvilke dage der skal arbejdes, og på hvilke tidspunkter. Jeg forstår vigtigheden af at have forberedt sig inden hver lektion. På trods af at min linje på gymnasiet var samfundsfaglig, så vil jeg også kunne tilbyde undervisning i flere videnskablige fag, da de ofte interesserer mig, og jeg har klaret mig godt i dem. Jeg er i stand til at arbejde selvstændigt, men jeg kan også indgå i teams.

Kvalifikationer

Jeg har tidligere arbejdet som lagermedarbejder og tjener, hvilket har givet mig gode evner i forhold til kommunikation og kundeservice. Jeg lærte at arbejde under press, og at hurtigt kunne tilpasse mig en skiftende situatuion. Derudover har jeg en bror på 9, som lider af ADHD, og som jeg ofte hjælper med skolearbejdet. Han har også lært mig at have tålmodighed med børn.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Mathias T.'s kontaktoplysninger.