Maya H. - Lærervikar

8381 Tilst
Arbejdsradius:
25 km.
Alder:
21 år
Bruger siden:
1/8-2020

Ung pige på sit 1. sabbatår, altid klar til at give en hjælpende hånd

Fag: Dansk , Dansk som andetsprog , Engelsk , Spansk , Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Håndværk og design , Idræt , Madkundskab , Matematik

Jeg tilbyder hjælp til alt fra matematikopgaver til grammatikøvelser i spansk. Jeg har altid været rigtig omsorgsfuld og tålmodig med børn, og er klar til at tilbyde læring, sjov og motivation - Og så er jeg også rigtig glad for at nørde de humanistiske og samfundsfaglige fag, samt en omgang fodbold eller rundbold i idrætstimerne.

Kvalifikationer

Hej! Mit navn er Maya, jeg er 20 år og lige blevet student. Jeg har i mange år passet børn, både for familie og venner, og for bekendte. Her har der ofte været lektier, som jeg har skulle hjælpe med at få lavet, og for de lidt yngre, har jeg ofte hjulpet til med aktiviteter som består af læring, som til tider har været en udfordring. Jeg har dog efterhånden lært at vedligeholde børnenes koncentration, og at have det sjovt mens man lærer. Jeg har altid haft en interesse for læring og børn, og har allerede, da jeg gik i folkeskole, været en del af det vi kaldte for “legepatrulje”. Dette gik ud på at bidrage til kreativiteten i udendørsleg for indskoling. Jeg har senere hen, også været med til at træne et junior-håndboldhold, og på den måde også opnået erfaring indenfor det.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Maya H.'s kontaktoplysninger.