Mette Ida P. - Lærervikar

3660 Stenløse
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
39 år
Bruger oprettet:
2020

Kreativ og engageret lærervikar

Fag: Engelsk , Spansk , Tysk , Biologi , Fysik/Kemi , Natur/Teknologi , Billedkunst , Håndværk og design , Idræt , Madkundskab , Matematik , Geografi

Jeg har sproglig studenter eksamen, men har også taget studenterkursus i Fysik, Kemi og matematik.

Jeg er altid meget engageret i mit arbejde og er derfor optaget af, om mine tilgange og metoder
virker, så eleverne får det bedste ud af undervisningen. Endvidere er jeg altid glad og motiveret,
ligesom jeg har nemt ved at sætte mig i andres sted og vise empati.

Kompetente og engagerede kolleger, som møder én med respekt og godt humør, anser jeg for at
være det essentielle for et godt samarbejde. Netop det kollegiale samarbejde og den fælles
planlægning, mener jeg, er med til at styrke den enkelte elevs trivsel og udbytte af undervisningen.

Da jeg er meget videbegærlig og nyder at omsætte min nye viden i praksis, vil denne stilling passé perfekt sammen med mine studier på læreruddannelsen på Roskilde Campus via e-læring med matematik som hovedfag – og enten fysik/kemi eller geografi og biologi som sidefag.

Da jeg tager min uddannelse via e-læring, vil jeg samtidig få redskaber og indsigt i alt indenfor digital undervisning, som jo er utrolig relevant i disse tider. Jeg har gennem mit arbejde anvendt mange forskellige digitale platforme og har derfor let ved at sætte mig ind i nye digitale programmer.

Selvom jeg har valgt at studere de naturfaglige fag, så har jeg også et sprogøre. Udover dansk taler jeg engelsk, tysk, spansk og kroatisk. Jeg er også kreativ, hvor jeg bl.a. maler, syr, broderer og strikker. Jeg har også en god fysik og er glad for sportslige aktiviteter og er også god til madlavning.

Kvalifikationer

Jeg har over 10 års erfaring indenfor hotel- og servicebranchen. Desuden har jeg været selvstændig med mit eget sommerhusudlejningsbureau. Disse arbejdserfaringer har opøvet min tålmodighed, interkulturelle forståelse og min evne til at sætte mig i andres sted og udvise empati.
Min to-kulturelle baggrund (dansk/kroatisk) og diverse udlandsophold har givet mig gode sprogkundskaber og erfaring med multikulturelle arbejdspladser, hvilket til sammen gør det let for mig at finde mig til rette med nye mennesker og organisationer.
Jeg har altid haft stor interesse for og fornøjelse med matematik og de naturfaglige fag, hvilket betød at jeg efter sproglig studentereksamen yderligere valgte studenterkurser i fysik, kemi og matematik.
Jeg værdsætter en arbejdsplads, hvor man i samarbejde med sine kollegaer arbejder for at nå et fælles mål, og hvor der plads til mangfoldighed og kreativitet.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Mette Ida P.'s kontaktoplysninger.