Mette G. - Lærervikar

8000 Aarhus
Arbejdsradius:
7 km.
Alder:
23 år
Bruger oprettet:
2020
Bruger aktiv:
2022

Lærervikar

Fag: Matematik , Madkundskab , Idræt , Håndværk og design , Billedkunst , Natur/Teknologi , Biologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Tysk , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk

Udadvendt, selvstændig, frisk sønderjyde på 21 år søger job som lærervikar. Jeg skal starte på lærerstudiet i Århus den 17. august. Jeg har en stor interesse for børn og unge mennesker, og det er det jeg brænder for at arbejde med. Jeg er meget engageret i mit arbejde og finder som regel en løsning på ting. Jeg er en meget aktiv og samtidig udadvendt pige som er god til at kommunikere. Jeg spiller håndbold i Skovbakken og har spillet håndbold i 15 år.

Kvalifikationer

Jeg vil på lærerstudiet læse matematik, idræt og håndværk og design.
Jeg har i min Corona hjemsendelsesperiode fra højskolen arbejdet i en børnehave. Jeg lærte bl.a. at samarbejde med mine kollegaer under pres. Gennem arbejdet ved børnehaven fik jeg øjnene op for, hvor god jeg er til at arbejde med børn, og hvor meget jeg holder af at være sammen med børn.
Jeg har tidligere været barnepige og altid fået ros for mit arbejde.
Jeg har i mange år hjulpet min lillesøster med lektier og den vej igennem lært at dele ud af min viden.
Der ud over har jeg været på Idrætshøjskolen i Århus i et halvt år. Der lærte jeg blandt andet at samarbejde med mange unge mennesker og at blive mere selvstændig og ansvarsbevidst.
Jeg afsluttede min HHX i 2019 og var gennem handelsskolen med i Akademiet for talentfulde unge.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Mette G.'s kontaktoplysninger.