Miki G. - Lærervikar

7490 Aulum
Arbejdsradius:
0 km.
Alder:
30 år
Bruger oprettet:
2021

Kreativ, anerkendende og reflekternede lærervikar

Fag: Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Billedkunst , Håndværk og design , Madkundskab , Matematik , Geografi

Linjefag: Historie , Kristendomskundskab , Matematik

Jeg tilbyder en faglig velfunderet undervisning baseret på metoder, som cooperativ learning, udeskole og kreative læringsprocesser. for mig er det vigtigt at eleverne kan samarbejde og lærer på samme tid i et eventuelt projektarbejde. jeg bruger gerne tiden på at reflekterer over egen undervisning.

Som klasseleder vil I opleve en anerkendende og kommunikativ lærer, som opsøger dialogen med eleverne indenfor og udenfor klasserummet. Jeg er der for elevernes skyld, og det betyder også at jeg har det fulde ansvar for deres trivsel og faglighed. Derfor stiller jeg krav til eleverne laver det, de får besked på, afhængigt af deres forskellige forudsætninger.

Angående relationsarbejde, så opsøger jeg den enkelte elev i klassen med henblik på det fælles tredje, så jeg kan understøtte zonen for nærmeste udvikling.
det vil ske gennem dialog, anderkendelse, omsorg og tillid til eleven.

Kvalifikationer

Jeg har en uddannet erfaring med mellem 4-8 klasse, hvor jeg har arbejdet med motivation, fordybelse. Det fælles tredje, og identitet.
desuden har gjort mig bekendt med cooperative learning, bevægelse i undervisning samt at skabe nogle kreative og undersøgende læringsprocesser for eleverne. jeg har erfaring billedkunst med faglig viden fra HF, samt praktisk og personlig viden fra min fritid. Jeg har også et praktisk-musisk kursus, og et kursus i klasseledelse, kommunikation og konflikthåndtering. Desuden har jeg kendskab til specialpædagogik, Autisme, ADHD og talblindhed.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Miki G.'s kontaktoplysninger.