Morten R. - Lærervikar

2740 Skovlunde
Arbejdsradius:
50 km.
Alder:
43 år
Bruger oprettet:
2021

Positiv Lærervikar søger

Fag: Historie , Samfundsfag , Idræt , Madkundskab

Respekt, faglig stolthed og nysgerrighed er værdier som jeg finder virkelig gode og står inde for, og jeg håber virkelig få lov til at være en del af jeres pulserende dagligdag, og at kunne bidrage til at uddanne de bedste og mest engagerede elever og medvirke til, at de får en god skolegang. Det er derfor med stor entusiasme at jeg sender min ansøgning om at blive jeres nye vikar.
Min faglige styrke og store overskud, samt mange års og brede erfaring med at skabe et spændende og inddragende læringsrum for de eleverne, gør at jeg har en masse at bidrage med. Jeg har desuden positive oplevelser med at inddrage de studerende i en konstruktiv dialog om hvilken læringsmetode de syntes fungerede bedst således. Det stemmer godt overens med, at jeg som person selv er nysgerrig og har store forventninger om at kunne give eleverne en lærerig undervisning, ved løbende selv at kunne udvikle mig fagligt.

Kvalifikationer

Uddannet Cand.merc.jur og med pædagogisk efteruddannelse, og med en stor passion og bred viden indenfor det undervisning og formidling. Herudover har jeg praktisk erfaring med at vejlede og formidle fagligt stof til elever. På det personlige og kollegiale plan er jeg efter sigende visionær, god til at se muligheder og til at sælge mine ideer. Jeg har humor, og kommunikerer godt med arbejdskolleger og ledelse. Det betyder meget for mig at gå efter bolden og jeg er kendt for at følge mine opgaver til dørs. Jeg har i de fleste jobs haft selvstændige ansvarsområder, men trives også meddynamikken i et team af samarbejdende kolleger. Jeg er robust, reflekteret og handlekraftig. Jeg er født i 1979 og samboende med Christine.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Morten R.'s kontaktoplysninger.