Mustafa Kemal D. - Lærervikar

2635 Ishøj
Arbejdsradius:
0 km.
Alder:
53 år
Bruger oprettet:
2022

Erfaren Lærervikar søger arbejde

Fag: Håndværk og design , Matematik

Linjefag: Håndværk og design , Matematik

Jeg er en mandlig lærer på 51 år, har dansk statsborgerskab med tyrkisk baggrund. Jeg har boet i Danmark siden 1993. Jeg er tosproget og har tyrkisk som mit modersmål, hvilket jeg behersker i samme flydende grad som dansk.

Kvalifikationer

Jeg har afsluttet min læreruddannelse i 2009 på Københavns Dag – og Aftenseminarium. Jeg har følgende fire linjefag: Matematik, dansk som andetsprog, sløjd og samfundsfag.
Jeg har gennem læreruddannelsen og i mit arbejde beskæftiget mig med skole-hjemsamarbejde, modersmålsundervisning og integration.

Jeg har med andre ord en stor interesse i området omkring tosprogede, hvilket har medvirket til, at jeg har valgte samfundsfag på linjefag.

Fra 2003 - 2016 har jeg været ansat som tyrkisk modersmålslærer i Ishøj Kommune. Sideløbende var jeg fra 1. August 2015 ansat som tilkaldevikar på Selsmoseskolen i Taastrup.
Siden april 2017 har jeg arbejdet i flere faste vikariater på Selsmoseskolen (nu Ole Rømer Skolen) Her har jeg arbejdet i flere klasser/team fra 1. til i 6.årgang som b.la, håndværk og design, matematik mm.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Mustafa Kemal D.'s kontaktoplysninger.