Nanna A. - Lærervikar

2400 København NV
Arbejdsradius:
10 km.
Alder:
20 år
Bruger siden:
9/2-2020

Ung, frisk og glad lærervikar

Fag: Matematik , Madkundskab , Fysik/Kemi , Biologi , Spansk , Engelsk , Dansk

Jeg kan tilbyde jer en ung og frisk pige, som lige er blevet færdig med sin gymnasiale uddannelse, og derfor søger et job i sine sabbatår. Jeg læste bioteknologi, matematik, fysik og spansk som linjefag, så jeg kan især hjælpe til med det naturfaglige. Jeg ser frem til at møde op på en arbejdsplads med en masse dejlige børn, som jeg kan hjælpe med deres grundlæggende del af deres fremtidige uddannelse

Kvalifikationer

Jeg gik på Falkonergården Gymnasium STX, og blev student i 2020. Jeg læste bioteknologi på A-niveau, matematik på A-niveau, spansk på A-niveau, fysik på B-niveau ud over de obligatoriske fag. I forbindelse med min gymnasiale uddannelse har jeg også været med i et naturvidenskabeligt program, som dækker over hele landet. Programmet hedder Astra Science Talenter, og det er lavet i samarbejde med Novo. Ud over dette program har jeg og tre andre piger fra min klasse vundet en innovativ naturvidenskabelig konkurrence i foråret 2019, som hedder Science Cup. Konkurrencen er en årlig konkurrence, som er lavet af ingeniørforeningen IDA.
Jeg tog en 10. klasse, efter jeg dimitterede fra Rødkilde Skole. I dette år var jeg udvekslingsstudent i et år i USA.
Jeg har desuden arbejdet i en delikatesseafdeling i Meny på Borups allé, siden jeg gik i 8. klasse.
Jeg tog et 10. klasse år, efter jeg dimitterede fra Rødkilde Skole. I dette år var jeg udvekslingsstudent i et år i USA.
Jeg har desuden arbejdet i en delikatesse afdeling i Meny på Borups allé, siden jeg gik i 8. klasse.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Nanna A.'s kontaktoplysninger.