Nanna F. - Lærervikar

2605 Brøndby
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
22 år
Bruger siden:
30/1-2020

Positiv Lærervikar kan hjælpe

Fag: Dansk , Engelsk , Samfundsfag , Idræt , Matematik

Jeg er en dynamisk og åben pige på 20 år, som blev student fra STX i 2018.
Gennem mit tidligere arbejde har jeg bl.a. lært, hvordan man kommunikerer med børn og andre mennesker og hvad der er vigtigt for at alle får den bedste oplevelse. Det har især givet mig en forståelse af børnenes behov og signaler, og jeg sætter en kæmpe ære i at arbejde med børn til daglig og være med i deres udvikling. Derudover er jeg i stand til, at arbejde både selvstændigt og som en del af et team, da jeg har været vant til et stort ansvar på egen hånd, men også stadig været en del af et team. Derudover ser jeg en kæmpe mulighed for personlig udvikling og jeg vil hellere end gerne også bidrage til børnenes personlige udvikling.
Jeg er i stand til, at arbejde både selvstændigt og som en del af et team, da jeg har været vant til et stort ansvar på egen hånd, men også stadig været en del af et team. Når dette er sagt, mener jeg at jeg besidder de kvalifikationer og kompetencer som dette job kræver, og vigtigst af alt har et stort hjerte for børn.

Kvalifikationer

Jeg har 4 års erfaring fra tøjbutikken Trendstar, som sælger tøj til børn i alderen 8-16 år og hvor arbejdsopgaverne især havde børnene som centrum, og selvfølgelig på at yde den bedst tænkelige service i form af vejledning og kunderelationer med både børn og forældre. Jeg har været ansat som ungarbejder, medarbejder o. 18 år de første 3 år af min ansættelse hos Trendstar, og var ansat som deres salgsassistent indtil septemper 2019.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Nanna F.'s kontaktoplysninger.