Nathalie C. - Lærervikar

7400 Herning
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
33 år
Bruger oprettet:
2022

Engageret og fleksibel lærervikar

Fag: Dansk , Engelsk , Fransk , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Biologi , Fysik/Kemi , Natur/Teknologi , Idræt , Madkundskab , Matematik , Geografi

Min ambition som lærervikar er at støtte lærere og elever i den undervisningsplan, der allerede er lagt og som skal følges, samt at bibeholde et trygt miljø i klassen, hvor den enkelte elev føler sig set og mødt. Jeg vægter fællesskab, børnenes trivsel samt tryg læring og som person er jeg engageret, nysgerrig, stabil og yderst fleksibel og vil kunne træde til med kort varsel.

Kvalifikationer

Efter jeg er blevet mor, er jeg blevet enormt interesseret i og nysgerrig på både pædagogik og undervisning samt børns trivsel, udvikling og hvad der skaber de mest optimale forhold for læring. Så for at afprøve om lærerfaget kunne være noget for mig, tænkte jeg at jobbet som lærervikar kunne være en oplagt mulighed. Med min baggrund som uddannet produktionsingeniør, har jeg selv haft en del år på skolebænken, og har en forståelse for at vi som mennesker lærer forskelligt, og at formidling af undervisningsstoffet har en stor betydning for vores læring.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Nathalie C.'s kontaktoplysninger.