Ninna Maria K. - Lærervikar

8680 Ry
Arbejdsradius:
0 km.
Alder:
32 år
Bruger siden:
4/9-2020

Meritærerstuderende med cand. mag. baggrund

Fag: Dansk , Engelsk , Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Idræt , Madkundskab , Geografi

Linjefag: Dansk , Engelsk , Kristendomskundskab

Jeg læser til meritlærer på VIA i Silkeborg med fagene engelsk, dansk, kristendom. Jeg søger vikararbejde ved siden af mine studier, og jeg kan arbejde hver torsdag og fredag og i nogle uger flere dage også. Jeg er uddannet cand.mag. i dansk og religion fra Aarhus Universitet.

Jeg elsker at være lærer fordi jeg oplever at gøre en forskel for børn og unge. Det er vigtigt for mig at møde eleverne med respekt og anerkendelse og altid tage sig tid til at lytte til børnene og have blik for alle i en klasse. Som vikar skal eleverne typisk se mig 'lidt an' og det kan være svært for nogle at der kommer et nyt ansigt ind i klassen, som bryder med den struktur for dagen, de kender. Derfor er det min opgave hurtigt at skabe en ramme om timen og skabe en god stemning mellem mig og eleverne. Det kan være udfordrende, men det er også meget lærerrigt og er med til at styrke mine klasseledelseskompetencer.

Kvalifikationer

Jeg har 2 års erfaring som tilkaldevikar fra en skole i Århus, og jeg har mange års erfaring som gymnastikinstruktør, bl.a. i Aarhus Studentergymnastik, Lystrup IF og nu Ry GF.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Ninna Maria K.'s kontaktoplysninger.