Nora S. - Lærervikar

4100 Ringsted
Arbejdsradius:
50 km.
Alder:
25 år
Bruger siden:
7/2-2020

Engageret bogorm, ungdommelig, men også ansvarlig, så slå endelig til!

Fag: Geografi , Matematik , Musik , Madkundskab , Idræt , Håndværk og design , Billedkunst , Natur/Teknologi , Fysik/Kemi , Biologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk

først og fremmest - en masse viden. Jeg har læst medicin, og holder pt. en pause, hvor jeg ønsker at videreføre, samt formidle mine mange års undervisning til andre elever. Derudover kan jeg tilbyde en personlighed med masser af motivation, vidensfaglighed og ikke mindst tværfaglighed. Jeg ser mig gerne, som et menneske, der kan bidrage positivt til børns/unges udvikling, da jeg interesserer mig indenfor de pædagogiske samt psykologiske faktorer af dette. Et spændende område, som er med til at skildre os mennesker forskelligt fra hinanden. Jeg vil betegne mig selv, som en rigtig god menneskekender, hvilket jeg ser, som en fordel, når man tager i betragtning, at børn er forskellige og har brug for forskellige tilgange. Derudover kan jeg tilføje, at jeg særligt vægter empati og nærvær. Ting, som jeg især har kunnet mærke fra dengang af mine lærer, da jeg gik i folkeskole/gymnasium, og som har været med til at danne mig, som menneske dagen i dag. Jeg kan tilbyde hjælp både indenfor det naturvidenskabelige/matematiske, og lige så meget indenfor det samfundsvidenskabelige/boglige spektrum. Jeg er mere end villig til at dele ud af min viden, men også lige så villig til at lære nye aspekter af livet at kende, som dét at være med til at skabe en fremtid for fremtidens små mennesker. Jeg håber, at min tekst har fanget opmærksomheden, hvormed jeg gerne vil tilføje, at jeg også kan skrive, læse, samt tale flydende arabisk og engelsk - udover dansk, som er mit modersmål.

Kvalifikationer

Jeg har fuldført gymnasiet, studeret medicin (pause nu), arbejdet i en børnehave, klinik og et demenscenter. Jeg har ihvertfald haft den relevante erfaring at have arbejdet med mennesker.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Nora S.'s kontaktoplysninger.