Otto I. - Lærervikar

1911 Frederiksberg C
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
22 år
Bruger oprettet:
2022

Rar Lærervikar søger arbejde

Fag: Special lærer , Geografi , Matematik , Madkundskab , Idræt , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Tysk , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk

Mit navn er Otto Ipsen og jeg skriver til jeg, da jeg bemærkede, at i søger tilkaldevikarer. Jeg mener selv, at jeg er skræddersyet til jobbet. På nuværende tidspunkt holder jeg sabbatår efter tre år på en gymnasiel uddannelse. Jeg er dygtig i skolen og god til at lære fra mig. Jeg arbejder i fritiden med unge drenge, da jeg er fodboldtræner for 14-årige drenge, hvor jeg for et par år siden også trænede 10-årige drenge og piger. Som fodboldtræner kommer man også på uddannelse, hvor man lærer hvordan man håndterer unge mennesker og hvad de reagerer bedst på. Derfor kender jeg altså til unge elevers behov og hvordan jeg kan hjælpe dem på videre vej.
Jeg har selv et ønske om, at blive lærer og min plan er, at søge ind på lærerseminariet ved sommeren 2023. Derfor vil det være super interessant for mig, at prøve mig af som vikar, for at se om lærerfaget er noget for mig.
Deraf får i altså en vikar, som brænder for at lære jeres elever noget og i kan være sikre på, at efterlader jobbet i de bedste hænder.

Kvalifikationer

Assisterende leder i frugt & grønt afdelingen salling group - 5 års erfaring
Fodboldtræner med uddannelse - 3 års erfaring

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Otto I.'s kontaktoplysninger.