Patrick R. - Lærervikar

6200 Aabenraa
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
24 år
Bruger siden:
24/2-2020

Lærer med fokus på relationsarbejde søger

Fag: Geografi , Matematik , Madkundskab , Natur/Teknologi , Fysik/Kemi , Biologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Engelsk , Dansk

Linjefag: Matematik , Natur/Teknologi , Engelsk

Jeg er en ung nyuddannet folkeskolelærer med linjefag i Engelsk, Matematik, og Natur/Teknologi.
Jeg er fagligt stærk, med en stor interesse for at undervise og udvikle børns interesse og nysgerrighed i skolen, især i de fag nævnt foroven. Mit fokus som lærer ligger i de følgende tre nøgle-temaer: Nysgerrighed, gode relationer, og faglig/personlig udvikling.
Som person er jeg imødekommende og positiv. Jeg arbejder godt i teams og jeg er ikke bange for at komme med mit perspektiv, men ligeledes kan kan jeg sagtens arbejde selvstændigt. Jeg går altid rundt med et smil på læben, som forhåbentligt smitter af på både kollegaer og elever. Stress er ikke en faktor, da jeg er god til at holde hovedet koldt i enhver situation. Jeg er god med computer og IT, og jeg kan bruge det i undervisningen enten som emne, læremiddel, eller andet.

Kvalifikationer

Jeg har, gennem min uddannelse, haft mulighed for at være i 4 praktikker, som hver har forløbet sig over 6 uger. Alt i alt har jeg 24 ugers erfaring som følge af mit studie.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Patrick R.'s kontaktoplysninger.