Pinar A. - Lærervikar

2665 Vallensbæk Str.
Arbejdsradius:
0 km.
Alder:
24 år
Bruger siden:
29/11-2020

Seriøs Lærervikar tilbyder hjælp

Fag: Dansk , Engelsk , Historie , Kristendomskundskab , Musik

Linjefag: Dansk , Engelsk , Kristendomskundskab

Jeg er 24 år og læser jeg til folkeskolelærer, jeg er på mit 7. semester. Jeg har undervisningsfagene dansk, religion og engelsk.
Jeg har igennem mine erfaringer fra min praktikperiode, lagt stor vægt på at have en anerkendende tilgang til hvert enkelt barn, dvs. at respekterer børnenes forskelligheder, samt at være med til at skabe trygge og velkendte rammer for børnene, hvor alle føler sig inkluderet i fælleskabet. Herudover også været med til at minimere konflikter. Dette har resulteret i, at jeg som person både fagligt og socialt er blevet mere selvsikker og ansvarsfuld, hvorfor jeg mener at jeg ville kunne besidde denne stilling. Ydermere er jeg en ansvarlig, pligtopfyldende og glad person, som sætter en ære i at udføre mit arbejde til fulde.

Til info går jeg i skole 3 gange om ugen, så jeg ville have to dage til gode, hvor jeg kan arbejde som lærervikar, og de dage jeg møder 12, ville jeg kunne arbejde om morgenen, hvis der er behov for det.

Kvalifikationer

Jeg har indtil videre været på praktik to gange. At have været på praktik og udøve jobbet som lærer i praksis, resultere i at jeg er bekendt på området med at undervise og lede en klasse. Desuden har jeg i en kortere periode været vikar i en SFO.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Pinar A.'s kontaktoplysninger.