Rikke P. - Lærervikar

2500 Valby
Arbejdsradius:
5 km.
Alder:
44 år
Bruger siden:
4/9-2020

Udadvent og flittig vikar med undervisningserfaring

Fag: Madkundskab , Idræt , Billedkunst , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Tysk , Fransk , Engelsk , Dansk

Den røde tråd gennem mit arbejdsliv har været at hjælpe andre på vej. Erfaringen, fra både militæret og det civile liv spænder bredt fra omsorgs- og brobygningsarbejde, oplæg og foredrag, undervisning af hold, klasser og enetimer til frivilligledelse og koordinering.

Jeg har mange års konkret erfaring med at arbejde nærværende, velstruktureret og omstillingsparat. Altid sammen med mennesker i forskellige aldre, med vidt forskellig baggrund og livsvilkår og med et godt blik for helheden og for den enkelte elev eller kursist.

Jeg er god til både at skabe og pleje relationer, ligesom dedikation og tydelighed er nøgleord for mig. Et godt og sundt arbejdsmiljø ligger også højt på min liste; jeg vil gå gladere hjem fra arbejde, end da jeg kom og helst bidrage til, at mine elever og kolleger gør det samme.

Kvalifikationer

Første år på lærerseminariet bestået i 1998 fra KDAS. (Eksamensfag: Kristendom/Livsoplysning, retorik, skrivning, 1. praktikperiode, matematik for indskoling, 1. del pædagogik & psykologi)

Uddannet Sprogofficer i arabisk fra Forsvaret (herunder voksenpædagogisk grunduddannelse) Efterfølgende flere års erfaring som underviser på kurser, øvelser, forberedende uddannelse, samt som foredrag- og oplægsholder (fag: begynder-arabisk, tolkebrug, kontaktfærdigheder, Mellemøstens kultur og religion) .

Udsendt til Irak i seks måneder og her erfaring med undervisning i begynder-arabisk for stabsofficerer, eget yogahold, ugentlig sikkerhedsbriefing for 120 personer.

Uddannet Yogalærer i 2010 og undervisningserfaring fra yoga- og træningshold i flere forskellige regi siden 2009 og fortsat.

Cand.mag. i Tværkulturelle Studier 2012

Rådgiver og kundekonsulent for kursister på AMU Undervisningscenter 2019-2020 (vikariat)

Alenemor til to (1.kl. og 8.kl.)

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Rikke P.'s kontaktoplysninger.